Magazin

Bee Easy Biologische Bloemenhoning

17. Dezember 2018

Ontdek onze nieuwe Bee Easy-honing nu ook in Biologische variant.

Wij van Langnese ondersteunen de gecontroleerde ecologische bijenteelt. Bij ecologisch geproduceerde honing, die zichzelf Bio-Honing mag noemen, mogen er bij de bijenteelt alleen natuurlijke materialen worden gebruikt. Zo wordt bijvoorbeeld voor de bijenkasten alleen gebruik gemaakt van hout of stro met klei. Als wintervoorraad houden de bijen hun eigen voorraad honing. Door de imker worden natuurlijke landschappen of ecologische akkers als locatie voor de bijenkasten geselecteerd. Deze locaties worden door de ecotoezichthoudende instanties gegarandeerd en onderzocht. Deze biologische bloemenhoning is een fruitige milde veelbloemige honing die niet alleen heerlijk is als broodbeleg maar ook voor het natuurlijk verfijnen van thee, fruitsalade en muesli.

Het merk Langnese staat sinds 1927 voor zuiverheid en hoge kwaliteit.

Langnese Bee Easy Biologische Bloemenhoning is verkrijgbaar in schenkflacons van 250g.

LET OP: Honing is niet geschikt voor kinderen jonger dan 12 maanden.

Niet blootstellen aan direct zonlicht en op kamertemperatuur bewaren.