Produkte

Bee Easy Bio en Fairtrade

Onze bijdrage aan een eerlijke handel en een beter milieu: de Bee Easy Bio en de Bee Easy Fairtrade smaken dubbel zo lekker!

Bee Easy Biologische Bloemenhoning

Wij van Langnese ondersteunen de gecontroleerde ecologische bijenteelt. Bij ecologisch geproduceerde honing, die zichzelf Bio-Honing mag noemen, mogen er bij de bijenteelt alleen natuurlijke materialen worden gebruikt. Zo wordt bijvoorbeeld voor de bijenkasten alleen gebruik gemaakt van hout of stro met klei. Als wintervoorraad houden de bijen hun eigen voorraad honing. Door de imker worden natuurlijke landschappen of ecologische akkers als locatie voor de bijenkasten geselecteerd. Deze locaties worden door de ecotoezichthoudende instanties gegarandeerd en onderzocht. Deze biologische bloemenhoning is een fruitige milde veelbloemige honing die niet alleen heerlijk is als broodbeleg maar ook voor het natuurlijk verfijnen van thee, fruitsalade en muesli.

Het merk Langnese staat sinds 1927 voor zuiverheid en hoge kwaliteit.

Langnese Bee Easy Biologische Bloemenhoning is verkrijgbaar in schenkflacons van 250g.

LET OP: Honing is niet geschikt voor kinderen jonger dan 12 maanden.

Niet blootstellen aan direct zonlicht en op kamertemperatuur bewaren.

Packungsgröße:250g

Bee Easy Fairtrade

Wij van Langnese ondersteunen met deze honing de eerlijke handel. Een eerlijke prijs en de Fairtrade Premie maken het voor de imkers in Latijns Amerika mogelijk om hun levensstandaard te verbeteren en te investeren bijv. in scholen en ziekenhuizen. Het Fairtrade label geeft u het vertrouwen dat u met uw aankoop een concrete bijdrage levert om het leven van de imkers duurzaam te verbeteren. Honing: Fairtrade gecertificeerd en afkomstig van Fairtrade boeren. Totaal 100%. www.info.fairtrade.net De grotendeels ongerepte Latijns Amerikaanse landschappen, met een grote verscheidenheid aan wilde bloemen, geven deze honing zijn interessante aroma. Het merk Langnese staat sinds 1927 voor zuiverheid en hoge kwaliteit.

Langnese Bee Easy Bloemenhoning uit Latijns-Amerika is verkrijgbaar in schenkflacons van 250g.

LET OP: Honing is niet geschikt voor kinderen jonger dan 12 maanden.

Niet blootstellen aan direct zonlicht en op kamertemperatuur bewaren.

Packungsgröße:250g