Langnese Honig

Impressum

Verantwoordelijk voor de inhoud van de website

Langnese Honig GmbH & Co. KG
Zaakvoerder: Heinrich Schulze, Thorsten P. Kümper,
Ralf Decker, Frank Filodda
Verantwoordelijk: Dirk Hochschorner
Hammoorer Weg 25
D-22941 Bargteheide

Telefoon: +49 (0)4532/40901
Fax: +49 (0)4532/409256
E-mail: welcome(at)langnese-honig.de

Handelsregister:
Rechtbank van eerste aanleg: Lübeck HRA 4590
Omzetbelasting-ID-nr.: DE 124000375

Bio-controle lichaam: DE-ÖKO-005

Gebruik van Google Analytics
Deze website doet beroep op Google Analytics, een webanalysedienst van Google Inc., om een analyse te kunnen maken van het gebruik van deze website. De informatie die Google Analytics verzamelt over uw gebruik van deze website (inclusief uw IP-adres), wordt naar een server van Google Inc. in de VS overgebracht en daar opgeslagen. Google zal deze informatie enkel gebruiken om het gebruik van deze website te analyseren aan de hand van anonieme evaluaties en door grafieken te maken van het aantal bezoeken, het aantal bezochte pagina’s per gebruiker enz. Deze gegevens worden uitsluitend gebruikt in het kader van ons eigen marktonderzoek en vooral voor de optimalisatie en behoeftegerichte vormgeving van onze website. Meer informatie over de technologie die Google gebruikt, vindt u op www.google.com/analytics.

Aansprakelijkheid
De inhoud van deze website ondergaat een zorgvuldige controle. Toch staan wij niet in voor juistheid, volledigheid en actualisering of voor de geschiktheid voor bepaalde gebruiksdoeleinden, maar stellen wij de informatie ter beschikking zonder garantie of andere, uitdrukkelijke of stilzwijgende aansprakelijkheid voor de inhoud. Elke aansprakelijkheid voor schade, die rechtstreeks of onrechtstreeks volgt uit het gebruik van deze website en haar inhoud, sluiten wij hiermee uit, voor zover wijzelf geen schuld hebben door bijvoorbeeld opzettelijke of grove nalatigheid. Dit geldt ook voor schade door de installatie of het gebruik van software bij het downloaden en/of schade door computervirussen.

Links
Gelieve ook op deze uitsluiting van aansprakelijkheid te letten: voor de links (verwijzingen) op onze internetpagina’s naar websites die door derden aangeboden worden, wijzen wij u erop, dat wij geen invloed hebben op de inhoud van deze externe pagina’s en daarom niet instaan voor hun rechtmatigheid, juistheid en volledigheid, integendeel, wij distantiëren ons uitdrukkelijk van hun inhoud en eigenen hem ons niet toe. Tevens raden wij u aan om de gebruiksvoorwaarden en de voorschriften betreffende gegevensbescherming en andere juridische richtlijnen van deze externe websites, zorgvuldig in acht te nemen.

Gegevensbescherming