Magazin

Bee Easy Fairtrade

17. Dezember 2018

Onze bijdrage aan een eerlijke handel - onze nieuwe Bee Easy Fairtrade-honing

Wij van Langnese ondersteunen met deze honing de eerlijke handel. Een eerlijke prijs en de Fairtrade Premie maken het voor de imkers in Latijns Amerika mogelijk om hun levensstandaard te verbeteren en te investeren bijv. in scholen en ziekenhuizen. Het Fairtrade label geeft u het vertrouwen dat u met uw aankoop een concrete bijdrage levert om het leven van de imkers duurzaam te verbeteren. Honing: Fairtrade gecertificeerd en afkomstig van Fairtrade boeren. Totaal 100%.www.info.fairtrade.net De grotendeels ongerepte Latijns Amerikaanse landschappen, met een grote verscheidenheid aan wilde bloemen, geven deze honing zijn interessante aroma.

Het merk Langnese staat sinds 1927 voor zuiverheid en hoge kwaliteit.

Langnese Bee Easy Bloemenhoning uit Latijns-Amerika is verkrijgbaar in schenkflacons van 250g.

LET OP: Honing is niet geschikt voor kinderen jonger dan 12 maanden.

Niet blootstellen aan direct zonlicht en op kamertemperatuur bewaren.