Colofon

Verantwoordelijk voor de inhoud van de website

Langnese Honig GmbH & Co. KG
Directie: Heinrich Schulze, Thorsten P. Kümper,
Ralf Decker, Frank Filodda, Roman Köhler
Inhoudelijk verantwoordelijk: Dirk Hochschorner
Hammoorer Weg 25
D-22941 Bargteheide

Telefoon: +49 (0)4532/40901
Fax: +49 (0)4532/409256
E-mail: willkommen(at)langnese-honig.de

Ecologische controle-instantie DE-ÖKO-005

Handelsregister:
Kantongerecht Lübeck HRA 4590
Btw-nummer: DE 124000375

Ontwerp en realisering:
Gingco Communication GmbH & Co. KG

Gebruik van Google Analytics
Deze website maakt gebruik van Google Analytics, een webanalysedienst van Google Inc., om een analyse van het gebruik van de website mogelijk te maken. De door het gebruik van Google Analytics verzamelde gegevens over uw gebruik van deze website (inclusief uw IP-adres) worden aan een server van Google Inc. in de VS overgedragen en daar opgeslagen. Google zal deze gegevens uitsluitend gebruiken om het gebruik van de website te analyseren door geanonimiseerde evaluaties en grafieken over het aantal bezoeken, het aantal per gebruiker opgevraagde pagina’s enz. op te stellen. Deze gegevens gebruiken wij uitsluitend voor ons eigen marktonderzoek en vooral voor de optimalisering en een op uw behoeften afgestemd ontwerp van onze website. Meer informatie over door Google gebruikte technologieën vindt u op http://www.google.com/analytics

Aansprakelijkheid

Wij controleren de inhoud van deze website zorgvuldig. Wij accepteren echter geen aansprakelijkheid voor de juistheid, volledigheid en actualisering of voor de geschiktheid voor een bepaald gebruiksdoel, maar stellen de informatie zonder garantie of overige expliciete of impliciete garantie voor de inhoud ter beschikking. Wij sluiten elke aansprakelijk uit voor schade die direct of indirect door het gebruik van deze website en de inhoud hiervan ontstaat voor zover deze niet opzettelijk of door grove nalatigheid door ons zelf werd veroorzaakt. Dat geldt ook voor schade die voortvloeit uit de installatie of het gebruik van software na een download en/of schade veroorzaakt door computervirussen.

Links
Zie ook deze disclaimer: Wanneer onze website links (verwijzingen) naar andere website bevat die door derden worden aangeboden, willen wij u erop wijzen dat wij geen invloed op de inhoud van deze externe websites hebben en daarom geen garantie voor de rechtmatigheid, juistheid en volledigheid kunnen bieden. Wij eigenen ons de op gelinkte websites gedane uitspraken niet toe, en distantiëren ons hiermee uitdrukkelijk van de inhoud van alle gelinkte websites. Daarnaast raden wij u aan om de gebruiksvoorwaarden, privacyrichtlijnen en overige juridische kennisgevingen van deze andere websites zorgvuldig door te lezen.

Gegevensbescherming