Blühende Gebirgswiese - Herkunftsort vieler aromatischer Langnese Honigs

Bee Easy Biologische
Bloemenhoning

natuurlijk waardevol.

Studiobeeld Langnese Bee Easy Biologische Bloemenhoning

Het mooiste uit de natuur

natuurlijk voor jou!

De fruitig-milde Bee Easy Bloemenhoning van biologische kwaliteit ontstaat in gecontroleerd biologische imkerijen. Hij wordt volgens strenge richtlijnen geproduceerd: zo staan de natuurlijke bijenkasten uitsluitend op biologisch gecultiveerde velden en de bijen houden hun eigen honing als wintervoorraad.


De smaak
mild
pittig
Geschmacksintensität Stufe 3 von 5
Samenhang
vloeistof
romig
Bee Easy-flacon
Maten
250g

Honing van Langnese

altijd een goed idee

Natuurlijk goed: de fruitig-milde Bee Easy Biologische Bloemenhoning is ideaal voor thee, muesli en als broodbeleg. Probeer het gewoon eens uit. Kom meer te weten over de talloze mogelijkheden van Langnese honing.

Een verstopte neus en keelpijn? Nu heb je iets nodig wat goed is voor lichaam en geest. En wel op natuurlijke wijze. Deze recepten met honing zorgen tijdens het verkoudheidsseizoen voor weldadige verlichting.

Gember-honing-drank
Schil verse gember, hak hem fijn en laat hem samen met venkelthee volgens de instructies op de verpakking trekken. Laat afkoelen tot de thee lauwwarm is en drink slokjesgewijs met een lepel Langnese honing. Net zo lekker en weldadig is het om gember en geperst citroensap met water dat van de kook is te mengen en het mengsel met een lepel Langnese honing te verfijnen.

Uiendrank
Schil een grote ui en snijd deze in ringen. Laat de ringen gedurende 1 uur in 1 liter water koken en giet door een zeef. Laat afkoelen tot onder 40 graden. Voeg 250 g Langnese honing toe. Drink elk uur langzaam 1 likeurglas.

Rammenas-drank
Hol 1 grote, zwarte rammenas uit. Rasp het binnenste fijn, meng met Langnese honing, vul de rammenas weer en laat staan. De honing trekt het sap eruit. Laat van dit mengsel om de 2 tot 3 uur een eetlepel op de tong smelten. Bereid het mengsel elke dag vers.

De huid van ons gezicht moet heel wat kunnen hebben. Ze beschermt ons tegen milieu-invloeden, hitte, kou, letsel en infecties. Wij moeten haar daarom goed verzorgen – en thuis zorgvuldig verwennen: een intensief verzorgend masker met honing werkt hydraterend en kalmerend. De ingrediënten hiervoor zijn in elke keuken te vinden: meng gewoon 1 eetlepel vloeibare Langnese honing met 2 eetlepels vetarme kwark. Breng het mengsel royaal op de huid aan. Laat ca. 20 minuten inwerken en spoel daarna met lauwwarm water af. Wie grote poriën heeft, kan nog 1 theelepel citroensap toevoegen.

Hoogwaardige Langnese honing verfijnt met zijn zoetheid talloze dressings – van de klassieke vinaigrette tot een pikante honing-mosterd-dressing.

background parallax

Honing-aardappelsalade met Langnese Bee Easy Biologische Bloemenhoning

Ontdek nu

Ontdek nog meer heerlijke varianten

Bee Easy Wilde Bloemenhoning

Ontdekken

Langnese Bloemenhoning Goudhelder®

Ontdekken

Bee Easy Biologische Bloemenhoning

Ontdekken