Eine bunte Sommerwiese – der Ursprungsort vieler leckerer Langnese Honigs

Langnese Bloemenhoning
Goudhelder®

houdt de bloemenpracht van de zomer vast

Het mooiste uit de natuur

natuurlijk voor jou!

Als de zon haar volledige kracht ontplooit, de natuur haar mooiste kleuren laat zien en de bijen naarstig op zoek gaan naar nectar, ontstaat onze populaire Bloemenhoning Goudhelder®.


De smaak
mild
pittig
Geschmacksintensität Stufe 3 von 5
Samenhang
vloeistof
romig
Glas
Maten
125g
250g
500g
1000g

Honing van Langnese

altijd een goed idee

Onze Bloemenhoning Goudhelder® is in talloze keukens thuis. Het aromatische natuurproduct maakt brood, broodjes en muesli nog lekkerder. Kom meer te weten over de talloze mogelijkheden van Langnese honing.

Een weldadig bad in wei en azijn heeft een tweeledig effect: het ontspant en verzorgt de huid. Probeer het zeker eens uit: 1 liter wei en 1/2 liter fruitazijn licht verwarmen, 200 g vloeibare Langnese honing hierin oplossen en aan het badwater toevoegen.

Hoofdpijn? Honing kan helpen! Gewoon 1 el Langnese Bloemenhoning goudhelder in een glas warme thee (max. 40 graden) laten oplossen en drinken.

Gesprongen lippen, droge huid? Hiertegen helpt een natuurlijk huismiddel: het hoge suikergehalte in de honing bindt op natuurlijke wijze het vocht in de huid. Bestrijk de betreffende huidgedeelten gewoon met Langnese honing en de droge en gesprongen huid wordt snel weer zacht.

background parallax

Amandel-appeltaart met Langnese Bloemenhoning Goudhelder®

Ontdek nu

Ontdek nog meer heerlijke varianten

Bee Easy Wilde Bloemenhoning

Ontdekken

Langnese Bloemenhoning Goudhelder®

Ontdekken

Bee Easy Biologische Bloemenhoning

Ontdekken