Kokos-curry

met Langnese Wilde Bloemenhoning

0
Deel met je dierbaren:
Moeilijkheidsgraad makkelijk
70
Minuten totale tijd
55
Minuten bereidingstijd
582
kcal per persoon

Door de video te laden, accepteer je het privacybeleid van YouTube.
Meer leren

  • 2 el Langnese Bee Easy Wilde Bloemenhoning
  • 1 el mosterdzaadjes
  • 1 el kurkuma
  • 2 el garam masala
  • 100 g cashewnoten
  • 4 uien
  • 2 knoflooktenen
  • 1 citroen
  • 1 blik kokosmelk (400 g)
  • 1 blik kikkererwten – uitgelekt
  • 1 broccoli
  • Vers gemalen zout en peper

1

Snijd de broccoli in kleine roosjes en kook deze in kokend water in ongeveer 5-10 minuten beetgaar. De broccoli moet nog knapperig en groen zijn.

2

Spoel de roosjes met koud water af, laat ze uitlekken en meng ze pas net voor het serveren door de curry.

3

Schil de uien en de knoflookteentjes, verwijder de wortel en snijd ze in kleine blokjes.

4

Laat de Bee Easy Wilde bloemenhoning in een grote pan op middelhoog vuur opschuimen en bak hierin de uien, knoflook, mosterdzaadjes, kurkuma en garam masala licht aan.

5

Voeg de kikkererwten, cashewnoten en de kokosmelk toe en laat het geheel 30 minuten sudderen.

6

Breng de curry met zout, peper en de geraspte citroenschil en het sap op smaak.

Tip:

Serveer met rijst, couscous of Turks brood.

Studiobeeld Langnese Bee Easy Wilde Bloemenhoning

Natuurlijk puur Langnese Bee Easy Wilde Bloemenhoning zorgt voor een onvergelijkbare smaak met zijn evenwichtige, volle aroma.

naar het product

Gemaakt met veel liefde en fijne Langnese honing – genoeg voor twee